Kasteel Cannenburch is een van de meest prachtige kastelen in Nederland. Het kasteel is gebouwd in de 15e eeuw en is gelegen in het Gelderse plaatsje Vaassen. Het kasteel is een van de meest bezochte toeristische attracties van Nederland.

Het kasteel is omringd door een prachtig park dat onderdeel uitmaakt van het kasteel. In het park bevinden zich vele bomen, bloemen en vijvers. Er is ook een kasteelmuseum dat een verzameling kunstvoorwerpen uit de 17e en 18e eeuw bevat.

Er worden ook veel verschillende evenementen georganiseerd in het kasteel, waaronder concerten, tentoonstellingen, theatervoorstellingen en andere culturele evenementen. Ook kunnen bezoekers genieten van een rondleiding door het kasteel, waarbij alle kamers en gangen worden bezocht.

Kasteel Cannenburch is een prachtige plek om te bezoeken en een bezoek waard. Bezoekers kunnen genieten van de prachtige omgeving en de interessante geschiedenis van het kasteel.

Familiekasteel op waterrijke Veluwe

Kasteel Cannenburch ligt in het hart van de Veluwe, een prachtig gebied in Nederland. Het is een van de meest bijzondere plekken in Nederland, met een rijke geschiedenis en een prachtig landschap. Kasteel Cannenburch is een familiekasteel op de waterrijke Veluwe dat al sinds de 16e eeuw bestaat.

Het kasteel ligt op een prachtig landgoed, dat is omringd door bossen, meren en weilanden. Het is een oase van rust en stilte, waar u kunt genieten van het prachtige landschap. Vanuit het kasteel heeft u een prachtig uitzicht over de omringende bossen en meren.

Het kasteel is open voor publiek en heeft een aantal interessante bezienswaardigheden. Er zijn bijvoorbeeld een museum, een tuin en een restaurant. U kunt er ook naar de kapel gaan, waar u de mooie kunstwerken van de familie Cannenburch kunt bewonderen.

Ook voor kinderen is er veel te doen. Er zijn verschillende activiteiten zoals kanoën, vissen, wandelen en paardrijden. U kunt ook genieten van de prachtige natuur door te vogelen, wilde bloemen te bewonderen en de dieren te observeren.

Kasteel Cannenburch is een prachtige plek voor een dagje uit of om even te ontspannen. Het is de perfecte plek om te genieten van de rust en stilte, en om te genieten van het prachtige landschap van de Veluwe.

Openingstijden & entreetickets

Kasteel Cannenburch heeft verschillende openingstijden voor het publiek. Bezoekers kunnen het kasteel bezoeken van maandag tot en met vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur. Op zaterdag en zondag is het kasteel open van 10:00 tot 18:00 uur.

Er zijn verschillende tickets beschikbaar voor bezoekers. Er is een ticket voor het kasteel alleen, waarmee bezoekers alleen het kasteel kunnen bezoeken. Er is ook een combinatieticket waarmee bezoekers het kasteel en de tuinen kunnen bezoeken. Beide tickets kosten €6,50 per persoon. Kinderen van 4 tot 12 jaar krijgen 50% korting op hun ticketprijs.

Bezoekers kunnen hun tickets online kopen of aan de kassa van Kasteel Cannenburch. Online tickets zijn beschikbaar tot een uur voor de aanvang van de openingsuren. Als bezoekers hun tickets aan de kassa kopen, is er een wachtrij aanwezig. Het is daarom raadzaam om je tickets van tevoren te kopen.

Kasteel Cannenburch biedt ook speciale rondleidingen aan. Bezoekers kunnen een rondleiding reserveren voor €9 per persoon. De rondleidingen worden alleen aangeboden op vrijdag, zaterdag en zondag.

Kom vandaag nog naar Kasteel Cannenburch en bezoek het kasteel en de tuinen. Geniet van een onvergetelijke ervaring met een prachtig uitzicht op de omringende landschappen.