Klimbos Ermelo, leuk voor alle leeftijden

Klimbos Ermelo is een ongelooflijk avonturenpark in het hart van Nederland. Deze gezinsvriendelijke faciliteit biedt een overvloed aan uitdagende activiteiten met verschillende moeilijkheidsgraden, waardoor het ideaal is voor alle leeftijden en vaardigheden. Bezoekers kunnen deelnemen aan een scala aan activiteiten, van klimmuren tot zip-lijnen, en genieten van spectaculaire uitzichten terwijl ze de weelderige bossen van het park verkennen.

Klimbos Ermelo heeft voor elk wat wils, voor jong en oud. Met een keuze uit meer dan 80 verschillende routes kunnen bezoekers zichzelf uitdagen door cursussen te kiezen van beginners- tot expertniveau. Voor wie op zoek is naar een ontspannen wandeling door de natuur, zijn er tal van wandelpaden die door de majestueuze landschappen slingeren die hier worden aangeboden. Verder heeft Klimbos Ermelo ook speciale plekken voor kinderen waar ze onder begeleiding veilig de omgeving kunnen verkennen.

Beleef de ultieme Kick bij Klimbos Ermelo!

Klimbos Ermelo ligt middenin de bossen van de prachtige Veluwe.
Door ons ruim 2 hectare grote Klimbos lopen 4 spectaculaire routes die stijgen in moeilijkheidsgraad en hoogte, waaronder een speciaal Kidsparcours voor de kleinere klimmers.
De routes hebben een totale lengte van meer dan 600 meter en bevatten 65 hindernissen tot een maximale hoogte van 9 meter.
De kruiptonnen, nettunnels, wiebelende plateaus en kabelbanen laten je adrenaline stromen en vragen je om je grenzen te verleggen.
De entreekaart geeft u 2,5 uur de mogelijkheid voor een actieve en avontuurlijke activiteit voor de gehele familie.
Arrangementen Klimbos Ermelo biedt verschillende soorten arrangementen voor verjaardagen en familie- of bedrijfsuitjes.
Ga na het klimmen genieten van het zwemmen in het subtropische zwemparadijs en een patatmaaltijd of een barbecue.
Daarnaast bestaan er mogelijkheden om het klimmen te combineren met bijvoorbeeld een tandemtocht, GPS tochten of handboog schieten.

Bedrijfsnaam: Klimbos Ermelo
Contactpersoon: Stefan Krijthe
Adres Drierweg 125
Postcode 3852MA
Plaats Ermelo
Telefoonnummer 0341-553905
Website Bezoek website
Contact Neem contact op met: Klimbos Ermelo
Tip een vriend(in) Deze advertentie doorsturen
Geplaatst op 05-08-2012
Deze advertentie is 2621 bekeken