Bij een groepsballon, staat u met andere passagiers in een ballonmand (maximaal 16; zodat u bij ons altijd bij het ‘raam’ staat)! U kunt bij ons kiezen uit 5 opstapregio’s:
Regio 1:
Barneveld, Amersfoort, Veenendaal, Otterlo, Nijkerk, Voorthuizen, Putten
Regio 2:
Apeldoorn, Deventer, Zutphen
Regio 3:
Arnhem, Doetinchem, Nijmegen
Regio 4:
Utrecht, Houten, Nieuwegein,
Woerden
Regio 5:
Zwolle, Ommen

Op de dag van de ballonvaart wordt de plaats aan uw bekendgemaakt waar we opstijgen. Dit ligt aan de windsituatie/windrichting. Zodat we naar een gebied varen met voldoende landingsmogelijkheden. Uw veiligheid staat hierbij voorop!

Bij een priveballon, staat u met uw eigen gezelschap in een ballonmand. Dit kan vanaf 2 personen! Tot groepen van wel 75 personen. Hierbij zetten we meerdere ballonnen in. U kunt zelf een locatie doorgeven waar u wilt opstijgen (indien we hiervoor een gemeentelijke vergunning hebben).

Op de dag van de ballonvaart wordt er contact met u opgenomen of het wel of niet doorgaat qua weersomstandig-
heden. Indien de ballonvaart doorgaat hoort u van ons de juiste tijden en verzamellocatie. Als de ballonvaart niet doorgaat, dan bellen wij voor het maken van een nieuwe afspraak.

Op het opstijglocatie wordt uitgelegd hoe alles in z’n werk gaat. Na de nodige voorbereidingen en vullen met lucht van de ballon, kunt u ‘instappen’ en vorstelijk verheft boven uitzwaaiende familieleden, collega’s en omstanders. Heerlijk genieten van het talloze uitzicht…

Na afloop van de ballonvaart krijgt u een heerlijk glaasje bubbels en ontvangt u ter herinnering het bij-horende luchtvaartbewijs.

Met onze ballonnen vloot van 22 ballonnen kunnen groepen mensen tegelijk een ballonvaart maken. Daarbij is alles mogelijk. Wat de denken van een picknickmand voor vertrek of een ballonvaart met een BBQ arrangement. Een ballonvaart is een unieke belevenis en bijzonder origineel.

Ballonvaren kan – mits de weersomstandigheden het toelaten – het gehele jaar door.

Bedrijfsnaam: Ballonvaartcentrum van Manen
Contactpersoon: E. van Manen
Adres Schoutenstraat 74
Postcode 3771 CK
Plaats Barneveld
Telefoonnummer 0342-408592
Website Bezoek website
Contact Neem contact op met: Geenhoogtevrees Ballonvaart
Tip een vriend(in) Deze advertentie doorsturen
Geplaatst op 13-07-2012
Deze advertentie is 5528 bekeken