’t Smallert: een park waar een hoop te beleven is, voor jong en oud!

Ideaal voor een gezellig dagje uit, kinderfeestjes, personeelsfeesten, verjaardagen en familiereünies. Ons park bestaat uit een forellenkwekerij, visvijvers, een speelpark, een kaarsenmakerij en een dagrestaurant met een mooi terras.
Langs de forellenkwekerij kunt u een interessante rondleiding krijgen. Wij laten u eerst kennis maken met de forel door middel van een filmpje en een rondgang langs de kweekvijvers. Tijdens het voeren mag iedereen proberen zo’n gladde forel met de handen te vangen!

Onze zelfgekweekte forellen en zalmforellen smaken ook heerlijk op de barbecue of gerookt uit onze houtgestookte rooktonnen. Onze vissen worden duurzaam gekweekt.
In onze 3 hengelvijvers kunt u zelf proberen met een hengel een forel te vangen. Per persoon worden er een aantal forellen in de vijver uitgezet. Dan is het aan u om ze er weer uit te vangen. Gevangen forellen mogen mee naar huis worden genomen, zonder extra bijbetalen.

In ons uitgebreide speelpark vind je onder andere trampolines, spectaculaire glijbanen, waterglijbaan, kano’s, pontjes, een speelvijver, pannakooi en klimtoestellen. Een waar speelparadijs!

In onze kaarsenmakerij kan iedereen volgens de ambachtelijke methode zelf 2 kaarsen dompelen. Een uurtje later gaat u met 2 mooie, gekleurde en gevormde kaarsen weer naar buiten. In ons winkeltje vindt u ook een groot assortiment aan allerlei bijzondere kaarsen. Leuk voor uzelf maar ook zeker origineel om cadeau te doen!

Om weer even bij te komen van alle indrukken van ons park kunt u een leuk plekje zoeken in onze vernieuwde dagrestaurant of bij goed weer op ons mooie terras. Onder het genot van een hapje en een drankje komt u dan weer helemaal tot rust.
Naast de dagrecreatie bieden wij ook mogelijkheden voor feesten en partijen. Vissen, kaarsen maken, rondleidingen, barbecues, buffetten en broodmaaltijden zijn een kleine selectie van wat bij ons mogelijk is.

Bedrijfsnaam: Recreatiepark ’t Smallert
Contactpersoon: ’t Smallert
Adres Smallertsweg 8
Postcode 8166 KD
Plaats Emst
Telefoonnummer 0578-661632
Website Bezoek website
Contact Neem contact op met: Recreatiepark t Smallert Emst
Tip een vriend(in) Deze advertentie doorsturen
Geplaatst op 13-07-2012
Deze advertentie is 7504 bekeken