Wat kan je doen bij SchatEiland Zeumeren?

Schateiland Zeumeren is een spannend avonturenpark gelegen op het Nederlandse eiland Zeumeren in de Noordzee. Het is een geweldige plek voor gezinnen om samen te genieten van wat quality time terwijl ze dit tropische paradijs verkennen!

Het eiland biedt een scala aan activiteiten, van zip-lijnen en klimwanden tot trampolines en zwembaden. Er zijn ook tal van restaurants en cafés die heerlijke lokale gerechten serveren. Bezoekers kunnen zelfs fietsen of waterfietsen huren om de omgeving te verkennen. Voor degenen die op zoek zijn naar iets gewaagder, zijn er verschillende watersporten beschikbaar, waaronder kiteboarden, zeilen en windsurfen.

Kinderen zullen het geweldig vinden om samen met hun ouders alle attracties op Schateiland Zeumeren te ontdekken – het wordt vast een reis die ze nooit zullen vergeten!

Schip Ahoi bij SchatEiland Zeumeren

Beleef een avontuurlijk dagje met het hele gezin! Kom vandaag nog naar het grootste overdekte avonturenparadijs van Nederland, gelegen tussen Amersfoort en Apeldoorn.

Kinderen tot 12 jaar kunnen urenlang spelen en ontdekken, springen en glijden, klimmen en klauteren, schatgraven en goud zoeken, schieten met ballenkanonnen, bootjes besturen en nog veel meer……

In een volstrekt unieke en sfeervolle locatie aan het water vaart SchatEiland Zeumeren u terug naar een tijd van zeevaart, onbewoonde eilanden, verborgen schatten en piraterij.
Door de ruime opzet, de vele planten en warme lichtinval in het gebouw waant u zich voortdurend op een zonovergoten eiland.

SchatEiland is ook geschikt voor familiedagen, kinderfeestjes, schoolreisjes of bedrijfsuitjes.
Voor meer informatie kijkt u op: www.schateiland-zeumeren.nl of neemt u contact op met 0342-740740.

SchatEiland Zeumeren plattegrond

Om ervoor te zorgen dat je niet verdwaald, kun je hieronder alvast een blik werpen op de plattegrond van SchatEialnd Zeumeren.

schateiland zeumeren plattegrond

Openingstijden SchatEiland Zeumeren

Maandag Gesloten
Dinsdag 12.00 – 17:30 uur
Woensdag 12:00 – 19:00 uur
Donderdag 12:00 – 17:30 uur
Vrijdag 12:00 – 17:30 uur
Zaterdag 10:00 – 17:00 uur
Zondag 10:00 – 17:00 uur

Bedrijfsnaam: SchatEiland Zeumeren
Contactpersoon: SchatEiland Zeumeren
Adres Stroetweg 7
Postcode 3781 PR
Plaats Voorthuizen
Telefoonnummer 0342-740740
Website Bezoek website
Contact Neem contact op met: SchatEiland Zeumeren Voorthuizen
Tip een vriend(in) Deze advertentie doorsturen
Geplaatst op 11-07-2012
Deze advertentie is 8868 bekeken